Hakkımızda

Kpi Masterkey, satış akademisi kendi özgün metodolojisinin merkezinde müşterilerin yöneticilerinin satış gücünü objektif ve güncel bir şekilde değerlendirmeleri esas alınmaktadır.

KPI MASTERKEY

tüm iş süreçlerini tek elden, uçtan uca geliştiren ve yöneten bir dış kaynak, teknoloji ve danışmanlık şirketidir.

Herşey vizyoner bir müşteri temsilcisinin, ilk yöneticisi olduğu Stk operasyonuna proje geliştirmesi ile başladı. Kısa sürede  120 kişiye ulaşan bir ekibin dış kaynak çağrı merkezi danışmanlığı ile başladı. O günlerde şirket ve hedef kitlesi arasında bir köprü inşaa eden ve bu sayede hizmet verdiği şirket adına marka elçileri yaratan KPI Masterkey, faaliyetlerine başladığı 2019 yılından bu yana ürün yelpazesini sürekli olarak zenginleştirdi. 

Kendini daha iyi bir müşteri deneyimi yaratmaya adayan, iş ortaklarının gelirlerini artırırken, maliyetlerini ve iş süreçlerini optimize etmelerine odaklanan KPI Masterkey, 2019-2021 yılları arasında ciddi bir büyüme gerçekleştirdi ve uluslararası yatırımcıların radarına girdi. Türkiye’deki dış kaynak çağrı merkezi sektöründeki toplam koltuk sayısının yüzde ikisine ulaşan ve E-ticaret alanında hızlı bir müşteri kitlesi yaratan KPI Masterkey, 2020 yılında % 300 büyüdü.

Hedefimiz ;

Müşterilerimizin iş süreçlerini uçtan uca geliştirip yönetmek ve dönüşümlerine tanıklık etmek en büyük hedefimiz. Teknolojiden aldığımız güç, gelişmiş veri analizi yeteneğimiz ve deneyimli kadromuz ile tüm müşteri erişim noktalarınızda müşteri deneyimini mükemmelleştirmek ve iş süreçlerinizin verimliliğini artırarak, ciddi kazanımlar elde etmeniz için çalışıyoruz. Danışmanlık Hizmetinden, anahtar teslimi çağrı merkezi kurulumuna, asistanlık hizmetlerinden süreç danışmanlığına, Tahsilat yönetiminden Bulut hizmetine sosyal medya yönetiminden BackOffice süreçlerine kadar, modern çağın tüm iletişim kanallarını kullanan kapsamlı hizmetlerimizle sizi orta ve uzun vadeli stratejik hedeflerinize bugünden yaklaştırıyoruz.    

  • Danışmanlık Çözümleri
  • Kurumsal Eğitim & Akademik Çözümler
  • Yazılım & Santral Çözümleri

30+

Yazılım Çözümü

90+

Mutlu Müşteri

290+

Aktif Hesap

56+

Çalışan